Pages

maanantai 27. lokakuuta 2014

Erilainen juustohampurilainen



Noniiiin, tarkoituksena oli tehdä juicy lucyn kaltainen hampurilainen, jossa juusto löytyy pihvin sisältä. Kuten kuvasta näkyy valitsemani juusto olisi pitänyt raastaa todella ohueksi jotta se olisi sulanut pihvin sisällä kuten tarkoitus on. Toki tämä osittain sulanut juustokin oli aika mielettömän hyvää, mutta tästä opimme jälleen ensi kertaa varten että kova juusto pitää vetää tosi ohueksi jotta se varmasti sulaa halutulla tavalla.

Mitään muuta ihmeellistä tuohon ei tullutkaan. Voitelin sämpylän puolikkaat ennen lämmitystä/paistamista pannulla. Tee kaksi samankokoista pihviä, laita toisen päälle halutunlainen juusto ja peitä toisella pihvillä. Kannattaa olla tarkkana kun painelee/yhdistelee pihvejä että reunat tulevat kunnolla "kiinni". Itsellä meinasi vähän aueta yhdestä kohtaa, mutta pysyi loppujen lopuksi hyvin kasassa.


          • Sämpylä
          • Suolakurkku
          • Pihvi (Juusto sisällä)
          • Ketsuppi
          • Sämpylä

Yksinkertainen, mutta erittäin herkullinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti