Pages

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Maailman helpoin majoneesikastike

Ohessa resepti helppoon, nopeaan ja hyvänmakuiseen hampurilaiskastikkeeseen.



        • Majoneesi
        • Ketsuppi
        • Sinappi
        • Pippuri
        • (Suolakurkku)

En osaa tarkkoja mittoja antaa tässä, mutta kokeiltuani erilaisilla suhteilla sanoisin että majoneesia, ketsuppia ja sinappia kannattaa sekoittaa suhteessa 2:1:1. Esimerkiksi desilitra majoneesia, puolikkaat desit ketsuppia ja sinappia. Kannattaa toki maistella ja kuulostella omien makunystyröiden avittamana koska suhde on kohdillaan. Mikäli haluaa lisää makua lisää pippuria ja - kyllä - suolakurkkua. Suolakurkun lisäykseen tarvitset sauvasekottimen jotta tahnan saa sileäksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti